субота, 21. јул 2012.

ALUMINIJUMSKE ŽALUZINE - GRILIJE

Aluminijumske Žaluzine - grilje nezaobilazni su deo arhitekture i kulture življenja mnogih naših krajeva, ali ne možemo i ne želimo da ih zaobiđemo u savremenoj arhitekturi. Tim u svojoj ponudi nudi žaluzine od Aluminijumskih profila koje se mogu biti klizne i krilne .
Žaluzine su se pokazale kao vrlo efikasan sistem za zaštitu od sunca, jer zaustavljaju toplotu sa spoljašnje strane stakla, a u isto vreme i omogućavaju regulaciju prolaska svetlosti, tako da je moguće i štititi se od sunca, a da prostorija nije zamračena, a isto tako je moguće i zamračiti prostoriju takođe štite od vremenskih neprilika, pružajući istovremeno osećaj sigurnosti i topline. Prednost spoljašnjih žaluzina je što potpunim zatvaranjem lamela omogućavaju i zaštitu od pogleda sa spoljne strane.
Žaluzine su izuzetnim dizajnom pogodne za ugradnju na sve staklene površine najeksluzivnijih objekta, poslovnih prostora,kućama i stanovima. U zatvorenom položaju, zbog međusobnog uklapanja lamela, žaluzina ima i izuzetnu zaštitnu ulogu.Cena

Lamele, vođica i maska su u sivoj boji RAL 9006 a na poseban zahtev može se izraditi i u drigim bojama RAL karte
Neki od profila koje koristimo:

Alumil M9400 grilje

Proizvodi u upotrebi:




Нема коментара:

Постави коментар